Х Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів і молодих учених «ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ»

На базі Одеської національної академії харчових технологій проводився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Цього року у конкурсі прийняли участь 98 студентів з 38 закладів вищої освіти України, які підготували 74 роботи (минулий рік 64 роботи).

За результатами роботи галузевої комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» було рекомендовано до захисту понад 28 робіт.

21 травня 2021 року відбулась Підсумкова науково-практична конференція в рамках Х Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених «ІНТЕГРАЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ» у змішаному форматі відео-конференції та роботи у конференц-залі, де проходився захист наукових робіт.

01 05 03

02 04

За результатами голосування галузевої комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» було визначено переможців конкурсу. Переможцями стали 25 наукових робіт:

І місце – 5 наукових робіт;
ІІ місце – 8 наукових робіт;
ІІІ місце – 12 наукових робіт.

Також в цей день відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт дипломами та їх наукових керівників.

06

Вітаємо Красну Наталію, магістра спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Одеської національної академії харчових технологій та її наукового керівника Тітомир Л.А. за І місце у конкурсі.

Ще одне призове ІІІ місце нашій академії принесла робота, підготовлена сумісно з Львівським торгівельно-економічним університетом студентами Мошурою Діаною та Космачевською Еліною під керівництвом Мельник І.М. та Мельник Ю.М.

Вітаємо переможців!!!!