Методичні вказівки до виконання курсових проектів:
Організація готельного господарства (СВО “Бакалавр”)
Організація ресторанного господарства (СВО “Бакалавр”)
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства (СВО “Бакалавр”)
Інновації в індустрії гостинності (СВО “Магістр”)
Шаблони для написання курсових проектів:
- Організація ресторанного господарства (цехи, бенкети)
- Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
Теми курсових проектів:
2023/2024 н.р.
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства (денна, скорочена, заочна)
Організація ресторанного господарства (денна)
2022/2023 н.р.
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства (денна, скорочена, заочна)
Організація ресторанного господарства (денна, заочна, скорочена)
Інновації в індустрії гостинності (денна, заочна)
2021/2022 н.р.
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства (денна, заочна)