Навчальні дисципліни

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» та «Магістр» за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа» передбачає вивчення дисциплін гуманітарної, соціально-економічної, загальноекономічної та професійної підготовки:

  • Організація ресторанного господарства
  • Організація готельного господарства
  • Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  • Маркетинг готельно-ресторанного господарства
  • Інфраструктура готельного і ресторанного господарства
  • Барна справа та організація роботи сомельє
  • Технологія продукції ресторанного господарства
  • Кулінарне мистецтво і етнічні кухні
  • Дизайн і проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
  • Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
  • Спортивний, зелений, винний і гастрономічний туризм
  • Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі і туризмі
  • та інші…