Практика

ПРАКТИКА В УКРАЇНІ ТА ЗАКОРДОНОМ:

Основний акцент при навчанні робиться на практичних аспектах готельно-ресторанного бізнесу (на реальних прикладах діючих закладів). Заняття ведуть професіонали-практики, фахівці з ресторанного консалтингу, готельного бізнесу та туризму. Регулярно проводяться семінари викладачів ВНЗ інших країн, а також відомих рестораторів і готельєрів Одеси. Практична підготовка студентів проходить на провідних підприємствах готельно-ресторанного господарства, оздоровчих комплексах і базах відпочинку Одеси та області: готель «Моцарт», готель «Центральний», бази відпочинку «Одесатурист», готельний комплекс «Аркадія», ресторан «Цуккіні», ресторан «Олександрівський» тощо.

Головною перевагою навчання по спеціальності «Готельно-ресторанна справа» саме в  ОНАХТ є можливість вже з першого курсу пройти міжнародну практику в країнах Європи і світу: у ресторанах та готелях США (в рамках міжнародної програми «Work and Travel»), Франції (за договором з компанією FEFU), Греції (від компанії Muzenidis Travel), Туреччині (від компанії Tez-Tour та Anex Tour, в тому числі у люксовому готелі «Lujo Bodrum»), Німеччині (за договором з компанією МітОст) та інших країнах Європи (за договором з компанією AGL Travel та L-Tour). Щороку таку міжнародну практику проходять близько 100 студентів.

Більш детальна інформацію про програми міжнародних практик та умови — http://horeca.onaft.edu.ua/

 

Tez Tour (Туреччина)
Tez Tour (Туреччина)

 

Mouzenidis Travel (Греція)
Mouzenidis Travel (Греція)

 

Ghirardelli (США)
Ghirardelli (США)

 

Ecole Hoteliere (Франція)
Ecole Hoteliere (Франція)