Практика

ПРАКТИКА В УКРАЇНІ ТА ЗАКОРДОНОМ:

Основний акцент при навчанні робиться на практичних аспектах готельно-ресторанного бізнесу (на реальних прикладах діючих закладів). Заняття ведуть професіонали-практики, фахівці з ресторанного консалтингу, готельного бізнесу та туризму. Регулярно проводяться семінари викладачів ВНЗ інших країн, а також відомих рестораторів і готельєрів Одеси. Практична підготовка студентів проходить на провідних підприємствах готельно-ресторанного господарства, оздоровчих комплексах і базах відпочинку Одеси та області.

ГОЛОВНОЮ ПЕРЕВАГОЮ НАВЧАННЯ по спеціальності «Готельно-ресторанна справа» саме в  ОНАХТ є можливість вже з першого курсу пройти міжнародну практику в країнах Європи і світу — у ресторанах та готелях США (в рамках міжнародної програми «Work and Travel»), Франції (за договором з компанією FEFU), Греції (від компанії Muzenidis Travel), Туреччині (від компанії Tez-Tour та Anex Tour), Німеччині (за договором з компанією МітОст) та інших країнах Європи (за договором з компанією AGL Travel та L-Tour). Щороку близько 100 студентів проходять таку міжнародну практику!

Більш детальну інформацію про програми міжнародних практик та умови читайте тут — http://horeca.od.ua/praktika/