Всеукраїнська конференція «Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку індустрії гостинності»

Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку індустрії гостинності» щорічно організовується факультетом Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу з метою залучення талановитої молоді до наукової діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Програма конференції 17 травня 2023 р.

Конференція проводиться в Одеському національному технологічному університеті за наступними тематиками:

1. Основні тренди та перспективи розвитку індустрії гостинності у 2022-2023 рр.
2. Інноваційні готельні і ресторанні технології
3. Програмне забезпечення для індустрії гостинності
4. Сучасне обладнання для закладів готельно-ресторанного бізнесу
5. Тенденції розвитку оздоровчих, спортивних послуг в готельно-ресторанних комплексах
6. Маркетингові та організаційні тренди в індустрії гостинності

Сертифікати студентів, які взяли активну участь у конференції 17.05.2023

Збірник тез доповідей 2023 р.
Збірник тез доповідей 2022 р.
Збірник тез доповідей 2021 р.
Збірник тез доповідей 2020 р.
Збірник тез доповідей 2019 р.
Збірник тез доповідей 2018 р.
Збірник тез доповідей 2017 р.

 

конф.грс 02 06

01   05   03

Засідання конференції 20 травня 2021 р.

конф2022_2  конф2022_3  конф2022_5

конф2022_6  конф2022_4  конф2022_1

Засідання конференції 19 травня 2022 р.

Звіт з проведення ХI Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» 19.05.2022 р.

Звіт з проведення круглого столу за темою «Підготовка фахівців зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», виклики сучасності» 19.05.2022 р.