Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт проводиться щорічно в за наказом Міністерства освіти і науки України з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Згідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1179 від 05.11.2021 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 № 1457» Одеський національний технологічний університет як базовий заклад вищої освіти відповідає за проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» проводиться за наступними тематиками:

Секція 1 – «Застосування різних типів інновацій в закладах готельно-ресторанного господарства»
Секція 2 – «Технології підвищення якості сервісу в закладах готельно-ресторанного господарства»
Секція 3 – «Використання екологічних та енергозберігаючих технологій в готельно-ресторанному бізнесі»
Секція 4 – «Сучасні методи просування послуг закладів ресторанного господарства, закладів розміщення»
Секція 5 – «Застосування сучасних інформаційних технологій в готельно-ресторанному бізнесі»

Переможці 2020/2021 р.
Переможці 2019/2020 р.
Переможці 2018/2019 р.

всеукр. конкурс 2019_2 всеукр конкурс  всеукр. конкурс 2019_1

З кафедри ГРБ у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт приймали участь:

  • Красна Н.І. з темою «Коворкінг центр» (керівник Тітомир Л.А.) зайняла І місце у 2021 р.
  • Манц М.В., Позекун В. з темою «Mini-bakery with yeast-free bread» прийняли участь у 2021 р.
  • Єйрушевич А.О. з темою «Ecological mini-hotel» (керівник Новічкова Т.П.) зайняла І місце у 2020 р.
  • Медведюк А.В., Філіпенко Ю.В. з темою «Еко-кемпінг» (керівник Коваленко Н.О.) зайняли ІІІ місце у 2020 р.
  • Хімченко Л.О., Чалак О.В. з темою «Еко-ресторан» (керівник Д’яконова А.К.) зайняли ІІІ місце у 2020 р.
  • Красна Н.І. з темою «Дослідження попиту на послуги еко-готелю збудованого з екологічно чистих матеріалів методом 3d друку» (керівник Коваленко Н.О.) зайняла І місце у 2019 р.
  • Жовтяк К.О., Семенченко В.В. з темою «Вплив сучасних розважальних послуг на імідж готелю» (керівник Тітомир Л.А.) зайняли ІІІ місце у 2019 р.
  • Бородіна В.С., Власюк К.В. з темою «Гастрономічні фестивалі» зайняли І місце у 2018 р.