Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» щорічно проводиться в Одеській національній академії харчових технологій за наказом Міністерства освіти і науки України за наступними тематиками:

  1. Інновації в ресторанному господарстві
  2. Здорове харчування
  3. Інновації в готельному господарстві
  4. Екологічні підходи в галузі гостинності
  5. Управління якістю послуг в галузі гостинності
  6. Маркетинг в галузі гостинності
  7. Інформаційні технології в галузі гостинності

Переможці 2019 р.
Переможці 2020 р.

всеукр конкурс
Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 2019 р.